Opknappen balkon van de AYA Lounge van het UMC Utrecht

medewerkers AYA-poli
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 2.500 (92%)

De AYA-poli (Adolescents and Young Adults) is bedoeld voor alle jongvolwassenen die op de leeftijd van 18 tot 39 jaar kanker hebben gehad. Het maakt niet uit om welke vorm van kanker het gaat. Tijdens de behandeling, maar (juist) ook daarna wordt vanuit de AYA-poli specifieke zorg en ondersteuning aangeboden.

Het UMC Utrecht beschikt over een AYA lounge, een huiselijke ruimte om tijdens je behandeltraject te kunnen ontspannen met familie en vrienden. Bovendien is het een fijne plek om makkelijker andere AYA’s te ontmoeten. 

We zouden het balkon van de AYA lounge graag iets meer willen aankleden met bijvoorbeeld plantenbakken en folie op de ramen voor meer privacy. Want hoe fijn is het als je toch even een frisse neus kan halen in een prettige omgeving!

Helpen jullie mee? Iedere donatie is welkom!

 

Alvast bedankt namens het AYA team

Bekijk alle
09-05-2023 | 12:24 Ziek zijn is niet leuk! En ziek ben je niet alleen, je omgeving en je dierbaren moeten ook met je ziekte omgaan en dat is vaak heftig. Uit ervaring weten wij hoe belangrijk is het is om ook in het ziekenhuis een fijne plek te hebben waar je even kan relaxen en kan chillen samen met familie, vrienden en lotgenoten. Hopelijk draagt een gezellige AYA lounche bij aan een positieve mindset. En bij deze zetten wij ook alle medewerkers van het UMC en dan met name de afdeling Hematologie in het zonnetje, het zijn allemaal stuk voor stuk kanjers.
24-04-2023 | 14:39
11-04-2023 | 08:55
31-03-2023 | 19:06 Dit is een fijn initiatief dat ik van harte ondersteun. Ik hoop dat het een mooi plekje wordt in mega grote ziekenhuis waar veel (oudere) jongeren even een moment op zichzelf kunnen zijn.
26-03-2023 | 22:51