Verblijf & Activiteiten in het UMC Utrecht

Niemand ligt vrijwillig in het ziekenhuis. Binnen het UMC Utrecht zijn onze patiënten verzekerd van de allerbeste zorg en behandeling. Daarnaast willen wij hen een zo comfortabel mogelijk verblijf bieden.

Om onze patiënten net dat beetje meer te kunnen bieden in een comfortabele omgeving, is veel geld nodig. U kunt ons daarbij helpen!

Samen zorgen wij voor afleiding, ontspanning en een comfortabel verblijf

 

Lees meer Lees minder
Bekijk alle
Tiende editie Classico Giro Utrecht In verband met de ontwikkelingen rondom het coronavirus is de tiende editie van de Classico Giro Utrecht die gepland stond op 17 mei, is verplaatst naar zondag 4 oktober 2020. Deze editie van de toertocht in Italiaanse sferen gaat wederom van start op het Utrecht Science Park. Je kan je dit jaar inschrijven voor een 75, 110 of 150 kilometer-lange tocht over de Utrechtse heuvelrug.  Doneer of laat je sponsoren! Elk jaar kiest de organisatie van de Classico Giro Utrecht een goed doel uit. Dit jaar is het wederom een project van het UMC Utrecht. De afdeling cardiologie van het UMC Utrecht beschikt over drie familiekamers waar de naaste familie van een patiënt een of meerdere nachten kan verblijven. Er wordt volop gebruik van gemaakt maar helaas zijn de kamers op dit moment nog erg kil en onpersoonlijk. Er is €15.000 nodig om alle familiekamers op te kunnen knappen. We hopen dat de Classico Giro Utrecht hier een prachtige bijdrage aan kan leveren. Help jij mee om dit mogelijk te maken? Schrijf je in, doneer of laat je sponsoren door vrienden, familie en collega’s!
Bekijk alle

Van jong tot oud: iedereen kan in actie komen voor het UMC Utrecht & Wilhelmina Kinderziekenhuis. Kies iets wat goed bij je past, dan wordt jouw actie geheid een succes. Velen ging je voor, dus laat je inspireren en kom ook in actie!

 

Kom in actie
Bekijk alle

Anoniem

13-10-2020 | 16:22 Aan: Classico Giro Utrecht 2020