Verwenmomenten voor patiënten

Vrienden UMC Utrecht
van totaal € 6.000 (0%)

Wij begrijpen heel goed dat het niet leuk is om in het ziekenhuis te liggen. Helemaal niet tijdens feestdagen of in een vakantieperiode. Om het verblijf in het ziekenhuis tijdens een vakantieperiode enigszins te verzachten, vinden wij het een mooi gebaar om patiënten (ruim 1.000 per keer) iets te geven in deze periode. Want afleiding is misschien wel het beste medicijn.

“Al lijkt het simpel wat u schenkt, toch is het meer waard dan u denkt. Vrienden UMC Utrecht, bedankt voor het wenslichtje voor de kerstdagen. Hartverwarmend!”

Ook een welkome afleiding bieden aan patiënten in het UMC Utrecht? Kom in actie of doneer nu. Samen kunnen we ervoor zorgen dat patiënten in een onzekere periode een verwenmoment krijgen met aandacht voor hun persoonlijke situatie. 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
16-12-2016 | 00:18